Koop je tickets voor Groene Ster – Vitesse in de voorverkoop

De voorverkoop voor de bekerkraker Groene Ster – Vitesse is in volle gang en deze week zijn er nog volop momenten om je entreekaart te bemachtigen voor dit fraaie affiche in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker (dinsdag 31 oktober, 20.00 uur).

De voorverkoop momenten in de kantine van Groene Ster zijn als volgt:

*Woensdag 25 oktober 2023 van 18.30 uur t/m 20.30 uur

*Donderdag 26 oktober 2023 van 18.30 uur t/m 20.30 uur

*Vrijdag 27 oktober 2023 van 18.30 uur t/m 20.30 uur

Daarnaast is er nog voor de inwoners van Heerlen-Zuid, Kerkrade en Heuvelland een voorverkoopadres bij onze kledingpartner Sport2000 Parkstad, Wiebachstraat 77A, 6466 NG Kerkrade (bij het Roda JC stadion). Hier zijn de tickets vanaf zaterdag 21 oktober ook verkrijgbaar (tegen contante betaling). Let op: dit is geen voorverkoopadres voor leden van Groene Ster en/of leden van de Vriendenclub Groene Ster. Zij dienen hun tickets te kopen in de kantine bij Groene Ster.

Lees alle info: VOORVERKOOP TICKETS GROENE STER – VITESSE VAN START – Groene Ster

Ook is de unieke bekersjaal Groene Ster – Vitesse nu te koop tijdens de voorverkoop in de kantine. Voor EUR 10,00 kun je dit mooie collectors item verkrijgen.

Zorg dat je erbij bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *