Hooglustigheden gezocht voor Carnaval bij RKSV Groene Ster

Beste RKSV Groene Ster leden / Leef Vasteloavendsvrung,

Zoals jullie weten, is het nieuwe carnavalsseizoen reeds begonnen en de carnavalscommissie is ook al bezig met het plannen van een nieuwe leuke carnavalsavond op vrijdagavond 2 februari 2024 in onze kantine. De eerste artiesten zijn reeds vastgelegd en meer daarover op een later momentโ€ฆ

Normaal gesproken worden de hooglustigheden door de commissie benaderd, maar deze keer willen wij het iets anders aanpakken. Wij doen namelijk een oproep aan de leden van RKSV Groene Ster. Wij vragen middels deze weg of er leden geรฏnteresseerd zijn om zich in het aanstaande carnavalsseizoen kandidaat te stellen voor (jeugd-)prins(es). Wie wil opvolger worden van jeugdprins Mik I en prins Rick I ?

Mocht je interesse hierdoor gewekt zijn, laat het ons dan snel even weten voor 5 december 2023 via een e-mail aan [email protected]. Graag je contactgegevens vermelden inclusief het team waarin je speelt.

Op naar weer een spetterende carnavalsavond in de kantine van Groene Ster!

Mit Vasteloavendsgruss namens de commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *