Groene Ster sluit 2023 af in Gemert

Groene Ster sluit komende zondag het jaar 2023 af met een uitduel bij subtopper Gemert. Om 14.00 uur gaat de bal rollen op het fraaie sportpark Molenbroek. Na de fikse zeperd tegen OJC Rosmalen zal Groene Ster in Gemert de rug moeten rechten op weg naar een resultaat.

De onderlinge ontmoetingen tussen Groene Ster en Gemert leveren altijd spektakel op en doelpunten. De ene keer slaat Gemert toe en de andere keer pakt Groene Ster de punten. Vorig seizoen hield Groene Ster, met een 2-1 nederlaag in Gemert en een 1-4 thuisnederlaag, geen punten over aan beide duels. Het jaar ervoor leverde het thuisduel een spectaculaire 3-3 op en won Groene Ster vervolgens in Gemert met 1-2. Winst in de vorm van drie punten is voor Groene Ster al wekenlang een gewenste prooi om vertrouwen te tanken en een serie neer te zetten. Met het laatste competitieduel voor de winterstop in het vooruitzicht zal nog eenmaal dit kalenderjaar alles uit de kast gehaald moeten worden in en tegen Gemert.

De gastheren vertoeven op een degelijke zevende plek met een puntenaantal van 24 en zullen zich voor eigen publiek weer laten zien nadat de vorige thuiswedstrijd tegen Baronie in een walk-over eindigde (7-0). Groene Ster heeft de deceptie tegen OJC Rosmalen aan de kant geschoven en zal weer voor de volle 100% de strijd moeten aangaan. De wetenschap dat het alleen maar beter kan en Groene Ster in onderlinge duels tegen de top- en subtopploegen toch verdienstelijke speelde in deze eerste seizoenshelft, zal Groene Ster een houvast moeten geven voor het treffen met Gemert.

Geef u op voor de busreis naar Gemert!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 10.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Gemert. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Molenbroek
Sportlaan 9
5421 SK Gemert

Zondag 17 december 2023

Gemert – Groene Ster

Locatie: Sportpark Molenbroek

Scheidsrechter: Jules Nelissen uit Deventer

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 10.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 17 SteDoCo UNA 1-1
16-12-2023/17-12-2023 Barendrecht Kloetinge 5-0
Periode 2 Quick Sportlust’46 3-0
  OJC Rosmalen TEC 2-0
  Hoek Baronie 3-1
  OSS’20 Unitas 14.00 uur
  Gemert Groene Ster 14.00 uur
  Blauw Geel’38 TOGB 14.00 uur
  Meerssen AWC 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *