Ed Maas neemt na 20 jaar afscheid als verenigingsscheidsrechter

Zaterdag namen we afscheid van Ed Maas, die na 20 jaar trouwe dienst als verenigingsscheidsrechter bij RKSV Groene Ster, zijn fluit aan de wilgen hangt. Ed heeft zich twee decennia lang met hart en ziel ingezet voor onze voetbalvereniging. Vele wedstrijden werden door hem tot een goed einde gebracht.

In oktober 2004 begon Ed als scheidsrechter bij onze vereniging. Zijn toewijding, integriteit en passie voor het spel hebben hem tot een zeer gerespecteerde verenigingsscheidsrechter gemaakt. Of het nu regende, sneeuwde of de zon scheen, Ed stond altijd klaar om de wedstrijden in goede banen te leiden.

Gisteren was Ed’s laatste wedstrijd, dit keer niet met de fluit, maar met de vlag langs de lijn. Als assistent-scheidsrechter kreeg hij, samen met de Zuid-Limburgse topscheidsrechter Robin Hensgensen verenigingsman Hans Jacobs, het afscheid dat hij verdiend heeft; de drukbezochte wedstrijd tussen Groene Ster en Roda JC.

Namens het bestuur, de spelers en alle leden van RKSV Groene Ster, willen wij Ed hartelijk bedanken voor alles wat hij voor onze vereniging betekend heeft. We zullen je missen op het veld, maar zullen je in de toekomst vast nog vaak langs de zijlijn mogen begroeten!

Groene Ster is voortdurend op zoek naar scheidsrechters voor jeugd en seniorenwedstrijden. Heeft u interesse: neem contact op scheidsrechterscoördinator Tom Dragstra (telefoonnummer 06-57930186).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *