Trainer 2e elftal Armand Mingelers neemt afscheid met dankbaarheid en respect voor Groene Ster…

Beste Sportvrienden,

Ik praat alweer over 20 jaar geleden dat ik kennis maakte met een schitterende club. Mijn hart was dan ook snel verkocht. Een grote club met discipline, ervaring en super georganiseerd maar vooral eenheid en gezelligheid. Jullie begrijpen het al deze vereniging heet Groene Ster. Een aantal jaar heb ik mijn conditie op de proef mogen stellen op het 6de elftal, totdat mijn knie het niet meer toe liet. Om toen afscheid te nemen van het voetbal en zeker van Groene Ster was toen geen optie, en heb mij mogen toevoegen aan de leiders/trainers van de jeugd elftallen. Langzaam maar zeker heb ik van het bestuur het vertrouwen gekregen om als trainer door te groeien naar de standaard elftallen, waar ik met al de jongens een super tijd heb mee gemaakt en zeker mij portie ervaring heb mogen op doen. Ik werd door de club in de gelegenheid gesteld mij Trainer/Coach UEFA 3 gevolgd door T/C UEFA 2 papieren te behalen, in combinatie met het trainen van het 2de elftal. Door en met al deze steun is het mij gegeven om als hoofdtrainer bij een andere vereniging aan de slag te kunnen gaan. En dat moment is nu aan gebroken. Met veel dankbaarheid en respect voor de club, ga ik afscheid nemen om een nieuw avontuur aan te gaan. Maar dit alles niet zonder iedereen te bedanken met een speciaal woordje van dank aan Jos Op ’t Eijnde en Ger Pappers. In mijn hart blijft het plekje wat Groene Ster heet zeker bestaan en zal ik zeker vaker nog wat uurtjes komen genieten op Sportpark Pronsebroek.

Wens iedereen in de toekomst veel geluk, gezondheid en sportief succes.

Armand Mingelers

Tijdens de afsluitingsavond zaterdag 8 juni in de kantine zal het bestuur officieel afscheid nemen van Armand en hem bedanken voor zijn werk binnen onze vereniging. Armand bedankt en veel succes bij Haanrade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *