Groene Ster HUUB VAN WERSCH MEMORIAL…

Tweede editie onderling minivoetbal toernooi opnieuw een succes 

Het onderlinge gemengde minivoetbal toernooi voor alle seniorenelftallen, de veteranen, dames en A1 en A2 Jeugd op zaterdag 4 januari 2014 is opnieuw een succes geworden. De deelnemende ploegen aan het inmiddels traditionele toernooi strijden vanaf vorig jaar voor de Huub van Wersch Memorial. Een perfect eerbetoon aan onze veel te vroeg overleden penningmeester, die zelf ook jarenlang elftalleider was van ons 4e elftal. De wisseltrofee is beschikbaar gesteld door Sieben BV, Bouw & Afbouwmaterialen, het bedrijf waar Huub van Wersch ruim een kwart eeuw werkzaam was. De ruim 60 deelnemers werden ingedeeld in acht teams die in twee poules van vier teams een halve competitie afwerkten. Alle teams vertegenwoordigde een wijk van groot Heerlerheide. Van Litscherveld tot Pronsebroek en van Vrieheide tot Rennemig. Uiteindelijk ging de finale tussen de beide winnaars van de halve finale wedstrijden Husken en de Wieër. De strijd voor de derde en vierde plaats ging tussen Heksenberg en Litscherveld. Na een uiterst spannende finale (4-4) werd de Wieër dat bestond uit Maikel van Kesteren (1e), Maikel Tijlkowski (6e), René Ritzen (2e), Michel Hermans (4e), Vincent van de Bosch (A2), Marcel Luijten (veteranen), Abdelbar Oubari (A2) en Hicham Sabri (B1) winnaar van het toernooi. Een compliment aan alle deelnemers voor hun sportieve inbreng en een woord van dank aan de activiteitencommissie, alle vrijwilligers en het bestuur voor de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *