Kevin Van de Berg nieuwe prins CV Bokkeriejesj…

In het fantastisch versierde Corneliushuis werd zondagavond 5 januari rond de klok van 19.00 uur Kevin Van de Berg (Kevin I) uitgeroepen als nieuwe prins van carnavalsvereniging De Bokkeriejesj. Met deze voortreffelijke en verrassende keuze is opnieuw een lid van onze vereniging prins geworden van CV De Bokkeriejesj. De 25-jarige Kevin Van de Berg is al twintig jaar lid van Groene Ster en speelt op het tweede elftal. Kevin is een clubman van het eerste uur, ook als kaderlid heeft hij al aan veel functies invulling gegeven. Momenteel maakt Kevin deel uit van de kascommissie en is hij lid van de commissie die de seizoens-afsluiting organiseren. Ook één van zijn adjudanten Rob Rijnders is een lid van Groene Ster. Zijn andere adjudant is Richard Cox. Namens bestuur en leden feliciteren wij Kevin, zijn moeder Marleen en Ben en zijn oma en opa Marie en Sjef en wensen hem, zijn adjudanten Rob en Richard en familie een fantastisch en onvergetelijk carnavalsseizoen toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *