Harrie Thoma nieuwe hoofdtrainer hoofdklasser Groene Ster…

Harrie Thoma is de nieuwe hoofdtrainer van hoofdklasser Groene Ster, hij is de opvolger van de huidige hoofdtrainer Ed Hendriks. Thoma is in het bezit van het hoogste trainersdiploma in het amateurvoetbal UEFA A. De 57-jarige, in Meerssen woonachtige, oefenmeester is al twintig jaar als trainer actief in het amateurvoetbal en beschikt over een ruime ervaring in de hoofdklasse en eerste klasse. Nadat hij zijn trainersloopbaan begon als assistent van de huidige HSV Hamburg trainer en voormalig bondscoach Bert van Marwijk, was Harrie Thoma onder andere trainer van SV Meerssen (hoofdklasse), GSV’28 en BSV Limburgia (eerste klasse). Met SV Heerlen werd hij kampioen in de tweede klasse. Op dit moment is hij trainer van de A1 jeugd van MVV. Gebrek aan ervaring in het werken met senioren en jeugd ontbreekt dan ook niet. In het dagelijks leven is Harrie Thoma docent aan het Dacapo College in Sittard. Harrie Thoma is gehuwd en heeft twee voetballende zonen Marco (27) bij eersteklasser SV Meerssen en Renรฉ (25) bij tweedeklasser SVME (Eijsden).

Groene Ster heeft het vertrouwen met de benoeming van Harrie Thoma een geschikte opvolger te hebben aangesteld voor de huidige trainer Ed Hendriks en er een vervolg kan worden gegeven aan de ingeslagen weg. Uitkomen in de top van het amateurvoetbal en daarbij zorgen voor het inpassen van onze talentvolle jeugdspelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *