Sponsoravond Groene Ster in nieuwe stijl een succes…

Op donderdag 23 januari organiseerde de sponsorcommissie van RKSV Groene Ster de jaarlijkse sponsoravond. De met ruim 70 personen goed bezochte sponsoravond 2014 stond in het teken van een nieuwe locatie en een nieuwe opzet. Café-Zaal d’r Bok was de locatie waar voor het eerst de sponsoravond plaatsvond en daarnaast had de sponsorcommissie gekozen voor een geheel nieuwe opzet. De traditionele sprekers hadden deze avond plaats gemaakt voor een interactief programma, dat werd aangevuld met artiesten. Na het openingswoord van gastheer John Vrolings, werd de avond door de ervaren spreker Tjeu Seeverens op een aansprekende wijze gepresenteerd. Ook interviewde hij Jos Op ’t Eijnde (voorzitter), Lancho Ernste (trainer 2e elftal, jeugdtrainer en speler veteranen) en Pascal Bazuin (sponsor, jeugdleider en actief speler bij de veteranen). Centraal hierbij stond het Groene Ster gevoel bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Het interactieve gedeelte bestond uit een logo quiz met de logo’s van onze sponsoren en een Petje op – Petje af quiz, die gewonnen werd door onze hoofdtrainer Ed Hendriks. De veelzijdige en creatieve muzikant Frans Hermans zorgde succesvol voor de muzikale noot en de Brabantse tonprater Rob Scheepers zorgde voor een uitsmijter als slotact. Daarnaast was er voor de sponsoren volop gelegenheid om te netwerken en in gesprek te gaan met onze eerste elftalspelers, die na afloop van de training ook aanwezig waren. Na afloop was een veel gehoorde kreet bij de aanwezigen: “Deze nieuwe opzet is een succes, onze complimenten. Wat een leuke avond.”

Een compliment voor onze sponsorcommissie die bestaat uit John Vrolings, Max Mannheims, Hubert Leerssen, Daniëlle Leerssen, Peter Haenen en Karel Pelzer is dan ook op zijn plaats. Verder een woord van dank aan Tjeu Seeverens en de artiesten, maar zeker ook aan John en Mir Vrolings, de uitbaters van Café-Zaal d’r Bok die deze avond mogelijk hebben gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *