Groene Ster zoekt vrijwilligers…

Vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn welkom

Onze vereniging blijft groeien. Op zaterdag 22 februari start voor maar liefst 36 jeugdteams de competitie. Dat betekent elke zaterdag maar liefst 18 thuiswedstrijden. Concreet betekent dit dat een kleine 500 sporters in actie komen op een zaterdag op ons fraaie sportpark. Daarnaast ontvangen wij ook nog meer 50 trainers/leiders van bezoekende verenigingen. Onze accommodatiebeheerders kunnen al deze bezoekers niet alleen ontvangen en ook onze 80 leiders/trainers en scheidsrechters van onze eigen elftallen zijn te druk in de weer met hun eigen team.

Een van onze aandachtspunten is om meer aandacht te schenken aan de ontvangst van onze gasten en het toezicht in de kleedlokalen. Wij zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die beurtelings op zaterdag een aantal uren toezicht houden in de kleedlokalen, de gasten de kleedlokalen wijzen en onder de pauze de thee of frisdrank klaar zetten. Daarnaast zijn wij op zoek naar gastheren/gastvrouwen die op zaterdag een aantal uren in de bestuurskamer bij het hoofdveld aanwezig zijn, toezicht houden en de gasten en onze eigen leiders/trainers ontvangen en een kop koffie aanbieden.

Heeft u belangstelling neem dan vrijblijvend contact op met voorzitter Jos Op ’t Eijnde (06-10017082) of stuur een mail naar [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *