Controle spelerspas B-categorie Jeugd…

Teams A2 B2 B3 C2 C3 C4 C5 D2 D3 D4 MB1 MD1 MD2

Vanaf 1 maart is de verplichte visuele controle van de spelerspas, in navolging van de A categorie, ook van toepassing in de categorie B van het jeugdvoetbal (jongens en meisjes, A-B-C junioren en D-pupillen). Hiermee treedt de laatste fase in werking van de stapsgewijze invoering van deze maatregel. Per 1 maart is de verplichte visuele controle dus een feit in het gehele amateurvoetbal. De visuele controle biedt verenigingen een instrument om te controleren of de juiste speler op het juiste veld staat. Cruciaal voor een eerlijk competitieverloop en een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de aanvoerders en scheidsrechter.

Lees meer: knvb, visuele controle spelerspas categorie b jeugdvoetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *