Jean-Paul Le Noble (Jean-Paul I) Prins van Groene Ster…

Jean-Paul Le Noble is vrijdagavond 28 februari 2014 in de traditioneel tot narrentempel omgebouwde kantine van Groene Ster uitgeroepen als nieuwe (senioren) prins RKSV Groene Ster. De 17-jarige Jean-Paul is speler van Groene Ster 6. Hij is vanaf 6 september 2002 lid van Groene Ster. Jean-Paul doorliep alle jeugdelftallen tot en met de B-jeugd en stapte daarna met twee teamgenoten van de B jeugd over naar de senioren. Een succesvolle overstap van Jean-Paul want hij heeft zich moeiteloos aangepast in het zesde elftal en is topscorer. Onder toeziend oog van zijn trotse elftalleiders en clubmannen van het eerste uur – Wim Le Noble (de vader van de prins) en John Thomassen, maar ook spelers en supporters van het zesde elftal, werd Jean-Paul door de uitstekende spreekstalmeester Wiel Smits uitgeroepen, nadat afscheid was genomen van Jos I (Jos Meessen). Groene Ster dankt langs deze weg de beide met een grote delegatie aanwezige carnavalsvereniging De Bokkeriejesj en Damesgarde De Geête, met in hun midden prins Kevin I en prinses Dionne I, en wenst prins Jean-Paul, zijn ouders en zijn elftal -Groene Ster 6- een fantastische carnaval toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *