Programma 35e editie Jeugdvoetbaltoernooien…

Langs deze weg willen wij u wederom uitnodigen om met uw jeugdteams deel te nemen, aan het door RKSV Groene Ster voor de 35e keer te organiseren jeugdvoetbaltoernooi voor A, B, C, D, E, F en Mini-F team, Meisjes MB, MD en ME. De Mini-F teams spelen vier tegen vier zonder doelman. Dit jaar zullen de A elftallen voor het eerst een Football Night toernooi spelen op vrijdagavond 23 mei 2014.

Actuele informatie over het toernooi en (extra) inschrijfformulieren zijn te downloaden via onze website www.groenester.nl. Ook kunt u digitaal inschrijven door het inschrijfformulier te downloaden en per mail te sturen naar [email protected].

Klik hier voor verdere informatie en voor inschrijving.

Wij vertrouwen erop evenals voorgaande jaren ook dit jaar wederom uw vereniging te mogen begroeten. Wij heten u welkom op ons vernieuwde sportpark Pronsebroek waar ons toernooi zal plaatsvinden. Het toernooi zal na het succes van afgelopen jaar voor de tweede keer plaatsvinden op de nieuwe kunstgrasvelden, het nieuwe speelveld van gras en nieuw pupillenveld van kunstgras.

Naast het voetbal zullen er wederom diversen activiteiten georganiseerd worden, hierbij denkende aan de Roda JC fanshop, springkussen, DJ en uiteraard de spectaculaire prijsuitreiking op het podium.

Het toernooi zal plaatsvinden op de onderstaande data:
Zaterdag 17 mei 2014: Meisjes B en C elftallen en Meisjes D 7 tallen
Zondag 18 mei 2014: D standaard en D reserve elftallen en Mini-F
Vrijdag 23 mei 2014: Football Night Avond Toernooi A elftallen (19.30 uur – 24.00 uur)
Zaterdag 24 mei 2014: E- teams, C standaard en C reserve elftallen
Zondag 25 mei 2014: F-teams, B standaard en B reserve elftallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *