Groene Ster toernooien al met 122 deelnemende teams…

De 35e editie van de internationale Groene Ster jeugdvoetbaltoernooien gaat een nieuw record vestigen wat betreft het aantal deelnemende teams. Liefst 122 teams hebben inmiddels al ingeschreven. Het internationale deelnemersveld is groter dan ooit. Naast deelnemers uit Nederland hebben teams uit Engeland, België, Duitsland en Luxemburg zich ingeschreven voor het toernooi dat zal plaatsvinden op zaterdag 17, zondag 18, vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014. Nieuw in de opzet van de Groene Ster toernooien is het avondtoernooi Boys Night op vrijdag 23 mei van 19.30 – 24.00 uur voor A elftallen. Ondanks het grote aantal deelnemende ploegen zijn er nog volop mogelijkheden om in te schrijven. De organisatie wijst met name op de vrije plekken bij het A toernooi op vrijdagavond 23 mei en het C1 standaard en lagere C elftallen toernooi op zaterdag 24 mei. Ook zijn er nog volop mogelijkheden bij het meisjes B, C en D toernooi op zaterdag 17 mei 2014. Overigens kan in alle categorieën nog tot 15 april 2014 worden ingeschreven. Kijk onder de button jeugdtoernooi voor meer informatie of neem contact op met Maurice Kuijpers (06-54778478) van de toernooi organisatie of mail naar [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *