Groene Ster KIKA zaalvoetbaltoernooi meer dan alleen voetbal…

Het Groene Ster KIKA zaalvoetbaltoernooi voor pupillen teams, dat mag terugblikken op twee succesvol verlopen edities, is meer dan alleen maar een zaalvoetbaltoernooi rond de feestdagen in december. Op zaterdag 5 april vond er in Sportcafé de Varenbeuk een gezellige bijeenkomst plaats voor de organisatoren, medewerkers en sponsoren. Tijdens deze avond werd bekend gemaakt door de organisatoren en initiatiefnemers Henny van Zundert en Dave Raemaekers welke doelen de toernooiorganisatie dit jaar gaat ondersteunen. Op de eerste plaats bracht de actie voor de stichting KIKA – Kinderen Kankervrij – ruim 800 euro op, daarnaast kreeg de 10– jarige Thom Nolten die getroffen is door een ernstige ziekte naast de enige echte KIKA-beer een cheque aangeboden van 750 euro. Thom die zelf bij SV Langeberg heeft gevoetbald, is de zoon van oud-Groene Ster lid Patrick Nolten, de broer van Groene Ster kaderlid Arno Nolten. Voetbalvereniging Groene Ster ontving van de organisatie een dertigtal trainingsballen die speciaal geschikt zijn op kunstgras voor de pupillenteams.

Tijdens de bijeenkomst sprak Groene Ster voorzitter Jos Op ’t Eijnde een woord van dank uit. “Namens bestuur willen wij, ook namens alle Groene Ster leden, onze waardering, dank en respect uitspreken naar de initiatiefnemers Henny Zundert en Dave Raemaekers en hun medewerkers. Het KIKA zaalvoetbal toernooi is veel meer dan een fantastische driedaagse voetbalhappening voor onze jongste jeugd. De maatschappelijke betrokkenheid, de steun aan een landelijk goed doel (KIKA) en de individuele ondersteuning zoals dit jaar aan Thom Nolten maakt dit evenement uniek. Wij en vooral jullie als organisatie mogen bijzonder trots zijn dat zo’n fantastisch evenement binnen onze vereniging een vaste plek heeft gekregen. Daarnaast zijn wij blij met de continuïteit van het toernooi, dat in 2014 zal plaatsvinden op, zaterdag 27, zondag 28 en maandag 29 december 2014 in sporthal De Varenbeuk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *