Groene Ster F1 tweede op internationaal toernooi in Hasselt…

Op Paasmaandag nam het F1 team van Groene Ster deel aan een internationaal toernooi te Hasselt in België. Via drie overwinningen in de poule; Groot Dillbeek-Groene Ster 1-2, Torpedo Hasselt-Groene Ster 0-3, Groene Ster-Eendracht Termien 7-1, bereikten de mannen van de trainers Joppe Sangen, Rico Zuketto en Wim Beckers de halve finale waarin ze moesten aantreden tegen FC Turnhout. Door goed samenspel werd ook deze wedstrijd gewonnen met 3-0. In de finale moest men aantreden tegen Sporting Hasselt. Ondanks diverse kansen en schoten tegen paal en lat wist Groene Ster niet te scoren en bleef het 0-0. Strafschoppen moesten een winnaar brengen en deze werden beter genomen door Sporting Hasselt dat hiermee hun eigen toernooi won. Een pluim voor de jongens van de F1 van Groene Ster die tweede werden op het internationale toernooi zonder een wedstrijd te verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *