Groene Ster MB1, Verslag meidentoernooi bij Brevendia…

Verslag meidentoernooi Groene Ster MB1 bij Brevendia Stramproy

Goeiemorgen fb sportvrienden, vrolijk Pasen voor iedereen! 1ste paasdag zijn wij met meiden MB1 Groene Ster op bezoek gegaan bij Brevendia in Stramproy voor een meidentoernooi. We waren vroeg vertrokken (voor sommige erg vroeg!) om op tijd aanwezig te zijn. In totaal stonden 5 wedstrijden tegen tegenstanders uit regio midden/noord Limburg. Laatste competitiewedstrijden miste we de spirit in het spel van de meiden dus vandaag zorgen dat het een leuke dag word. Trainers hebben in toespraak dit dan ook nog eens aangegeven voor de wedstrijden. Ga als team het spel in en ga er samen voor. Eerste wedstrijd van het toernooi hebben wij een team gezien. Wat een geweldige wedstrijd. Zelf kansen voor de goal, wauw! Echt super. Uiteindelijk alle wedstrijden super gespeeld en vooral als team gestreden. Resultaat 4 gelijk gespeeld en 1 verloren van winnaar toernooi. Zelfs na een klein incidentje, waarbij iedereen (incl. Trainers), even van slag waren. Hebben de meiden zich direct hervat. Echt een super dag gehad met de meiden. Zo mooi om te zien waartoe ze toch in staat zijn. Wel hadden wij als club de meeste bekers!! Kimberly heeft penalty’s gewonnen, Wendy als beste keepster en een beker voor behaalde plaats. Trots op onze meiden MB1 Groene Ster!!!! Ouders bedankt voor de hulp/support.

Groet en fijne dag nog, trainers Rob en Pascal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *