Seizoensafsluiting D-E-F jeugd zaterdag 31 mei 2014…

SEIZOENSAFSLUITING D-E-F JEUGD
ZATERDAG 31 MEI 2014
VAN 10.00 – 13.00 UUR

Beste spelers en speelsters van de D-E en F jeugd en ouders,

Op zaterdag 31 mei 2014 zal de jaarlijkse seizoenafsluiting plaatsvinden, waarbij voor alle leden de gehele dag diverse activiteiten plaats zullen vinden en welke dag in de avonduren besloten wordt met een feestavond in de kantine. Voor alle D-E-F spelers en speelsters zal dit jaar deze seizoenafsluiting in het teken staan van een (vader / moeder – zoon/ dochter) mini- mix WK voetbal toernooi (mag ook broer/ zus / opa /neef enz. zijn). Dit mix mini WK toernooi zal plaats vinden tussen 10.00 en 13.00 uur. Als rode draad tussen de wedstrijden door zal deelgenomen kunnen worden aan diverse spellen die in het teken staan van het op de televisie bekende spel “A MINUTE TO WIN IT”. Voor beide onderdelen zullen voor de winnaars prijzen beschikbaar gesteld worden. Opgave kan door middel van invulling van de strook in onderstaande bijlage en inleveren bij je jeugdleider of via mail bij organisator/contactpersoon Wim Beckers [email protected]

Bekijk HIER het volledige bericht voor inschrijving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *