Boek over Arnold Hendriks gepresenteerd…

Opbrengst geheel ten goede aan de Nierstichting…
Onder het toeziend oog van vele voetbalcoryfeeën is in Kerkrade de biografie “Arnold” over de Heerlense textiel-ondernemer Arnold Hendriks gepresenteerd. Het boek over het leven van de beroemde sportbestuurder maar vooral supporter van Roda JC verscheen vlak voor de dreigende degradatie van de Kerkraadse voetbalclub. “Ik heb dit nooit willen doen, maar nu het boek er ligt ben ik apetrots”, zei Arnold Hendriks in de diverse media. In 1981 begon Hendriks bij Roda JC. Hij financierde de komst van spelers, was bestuurslid technische zaken en lid van de raad van commissarissen. Ook werkte hij als talentenscout. In 2006 trad Hendriks terug, omdat hij vond dat hij te veel rekening moest houden met de raad van commissarissen en andere bestuursleden.

Het boek van de biografie van Nol Hendriks kost slechts 10 euro. Dit bedrag komt, als eerbetoon aan zijn overleden vrouw, geheel ten goede aan de Nierstichting. Groene Ster wil dit fraaie initiatief graag ondersteunen en wil dan ook alle leden in de gelegenheid stellen om voor slechts tien euro in het bezit van dit boek te komen. Stuur een e-mail, of bel met ons bestuurslid Peter Haenen, [email protected] of neem contact op via 06-43401018 als u een exemplaar van dit fraaie boekwerk wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *