Groene Ster C1 kampioen in eerste klasse…

Groene Ster C1 (14-15 jarigen) is zaterdag 3 mei kampioen geworden in de eerste klasse. Door dit kampioenschap promoveert de C1 nu naar de hoofdklasse. Groene Ster C1 moest afgelopen zaterdag in de laatste competitiewedstrijd aantreden in Maastricht tegen RKVVL/Polaris C1 dat 1 punt voorsprong had voorafgaand aan dit duel. Dus een echte finale, waarin Groene Ster vanaf de aftrap als team knokte voor elke bal tegen een voetbaltechnisch sterke tegenstander. Na een 0-0 ruststand liep een degelijk Groene Ster na de pauze uit naar 0-4, door doelpunten van Cliff Potgens (2x) en Quintly Klamke (2x). Na afloop werden de kampioenen toegesproken door voorzitter Jos Op โ€™t Eijnde en waren er bloemen voor het team die aanvoerder Timo Otten in ontvangst mocht nemen. Bij aankomst bij Groene Ster was er nog een gezellig feestje in de kantine. Tijdens de afsluitdag op zaterdag 31 mei zullen spelers en begeleiding allen persoonlijk gehuldigd worden en de Groene Ster kampioensmedaille uitgereikt krijgen.

Het bestuur van Groene Ster feliciteert de selectie Groene Ster C1 en de begeleiding met dit fraaie kampioenschap.

Spelers: Levi Vaessen, Mustafa Habets, Ryan Dubios, Kathir Karuppiyah, Bradley Nuyts, Timo Otten, Cliff Potgens, Semm van Dijk, Tigo van Iersel, Marvin Houtvast, Jordy Mayunga, Jeremy Roumimper, Youri in de Breakt. Technische staf: Marc Vaessen, Ray Houtvast, Michel Otten, Maurice Kuijpers.

Lees hier het verslag van trainer Maurice Kuijpers over het seizoen 2013-2014 van Groene Ster C1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *