Groene Ster F2 wint KNVB beker…

Onder grote belangstelling speelde de F2 van Groene Ster op zaterdag 26 april jl. de regiofinale van de KNVB beker op het veld van VV Haslou in Elsloo. In een spannende wedstrijd was het team van trainers John Temmink en John Onder grote belangstelling speelde de F2 van Groene Ster op zaterdag 26 april jl. de regiofinale van de KNVB beker op het veld van VV Haslou in Elsloo. In een spannende wedstrijd was het team van trainers John Temmink en John Kroes met 3-0 te sterk voor het goed spelende DVO F3, waardoor de 1e prijs van het seizoen binnen is. Na het in ontvangst nemen van alle felicitaties van alle meegereisde supporters kon de beker in de lucht worden gehouden en konden de baasjes een klein feestje vieren. Door deze winst zal de F2 zaterdag 24 mei a.s. gaan strijden om de districtsbeker op de velden van EVV/RIOS’31 in Echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *