Groene Ster D3 kampioen…

In het begin van de voorjaarscompetitie hadden we een flitsende start(5-2 overwinning). Na deze geweldige start ging het wat moeizaam. Echter na een paar wedstrijden presteerden we constant. Onze tegenstanders in de competitie lieten punten liggen. Aan het einde van de competitie betekende dit een spannend slot! Op 21 mei jl. speelden de jongens tegen Born D3. Alleen bij winst zouden we kampioen worden. Na een 1-0 voorsprong maakt Born in een spannende wedstrijd 1-1. Onze jongens gingen volop de strijd aan en resulteerde in een 2-1 voorsprong. We kregen volop kansen om de marge op twee te zetten, dit lukte maar niet…De laatste minuten van de wedstrijd stonden we onder grote druk. Maar we hebben het gered. Jongens van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat! Op naar de toernooien!!

Trainers Jan/Wim/Léon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *