Groene Ster F2 schrijft geschiedenis..

De F2 van Groene Ster heeft zaterdag 24 mei jl. geschiedenis geschreven door als eerste reserveteam van Groene Ster de districtsbeker van de KNVB te winnen. Op de velden van EVV/RIOS ’31 waren zij te sterk voor de reserveteams van Walram, Venray, Gemert, RKSVO en UDI’19. Het team wist door 4 overwinningen en 1 gelijkspel beslag te leggen op de 1e plaats en was met 13 punten uit 5 wedstrijden de terechte winnaar. Met deze winst sluit het team van trainers John Temmink en John Kroes een geweldig seizoen af. Naast het eerder winnen van de regiofinale van de KNVB beker werd het team ook zonder puntverlies kampioen in de eerste klasse. Een prestatie van formaat. Bij deze de felicitatie voor de selectie bestaande uit: David de Croon, Reno Kroes, Sem van der Veeken, Levy Zaad, Kelvin Donkervoort, Aeden Cronin, Sten Temmink, Milan Pattikayhatu, Jason Bemelmans, Ryan Heine. Hopelijk hebben jullie volgend jaar net zoveel succes bij de E-pupillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *