Komende zaterdag: Afsluitdag Groene Ster…

VOETBALACTIVITEITEN EN FEESTAVOND…

Op zaterdag 31 mei aanstaande staat de traditionele GROENE STER AFSLUITDAG op het programma. De jeugdleiders Wim Beckers (voor jongens en meisjes teams D, E en F) en Danny Snijders (voor de jongens en meisjes teams B en C) hebben de organisatie op zich genomen om voor deze groepen op de afsluitdag diverse sportactiviteiten te organiseren. Kevin van de Berg (2e elftalspeler) organiseert een minitoernooi voor Senioren, Veteranen 35+, A1, A2 en Dames. Een compliment aan deze drie kaderleden en Sanne Willems voor het initiatief, dit verdient een groot compliment.

Echter nog niet alle jeugd en senioren teams hebben hun spelers ingeschreven. Laten wij er met zijn allen voor zorgen dat deze dag een waardige seizoens-afsluiting gaat worden. Wij verzoeken de trainers en leiders van alle senioren, jongens en meisjes teams om alsnog jullie spelers/speelsters en ouders te motiveren om in te schrijven voor deze dag.

PROGRAMMA
10.00-13.00 uur
D E F en Mini F pupillen Vader/Moeder – Zoon /Dochter toernooi en spellencircuit voor JONGENS EN MEISJES en huldiging kampioenen D3 en D4. Deelnemers aanmelden bij jeugdleider Wim Beckers (06 1320 3066) of op dag zelf.

13.00-17.00 uur
B en C elftallen Mini-Toernooi en Penaltybokaal voor JONGENS EN MEISJES en huldiging Kampioenen C1. Deelnemers aanmelden bij jeugdleider Danny Snijders (06 4560 8280) of op dag zelf.

15.00 -18.00 uur
Mini-toernooi Senioren, Veteranen 35+, A1, A2 en Dames. Deelnemers aanmelden bij 2e elftalspeler Kevin van de Berg (06 5012 1313) of op de dag zelf.

16.00 uur
Groene Ster veteranen – MSP’03 Veteranen

18.00 uur
Oud Groene Ster – Oud De Leeuw

18.00 uur
AFSCHEIDSWEDSTRIJD TRAINER ED HENDRIKS
OUD GROENE STER 1 – GROENE STER 1
Oud Groene Ster met veel bekende namen uit de acht seizoenen dat Ed Hendriks trainer is geweest bij Groene Ster met onder andere Stef Bergmans, Patrick Eerens, Dave Vaessen, Pedro Ricksen, Rob Adams, Patrick Smits, Sjoerd Knibbeler, Lancho Ernste, Chefrino Eind, Isam Chergaoui, Leon Coolen, Diego Jongen.

Aansluitend feestavond voor alle leden (SENIOREN EN JEUGD) en aanhang en supporters met afscheid van trainers en vertrekkende spelers en uitroeping speler van het jaar en lager elftal van het jaar.

BEKIJK AFFICHE IN PDF

WIJ REKENEN OP IEDERS MEDEWERKING ZODAT WIJ SAMEN DE AFSLUITDAG TOT EEN SUCCES KUNNEN MAKEN.

Bestuur RKSV Groene Ster en Organisatie Afsluitdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *