Nieuwkomers selectie Groene Ster…

Nieuwe spelers

De nieuwe selectie van Groene Ster kent weinig mutaties. In het nieuwe seizoen 2014-2015 is gekozen voor stabiliteit waarmee het vertrouwen wordt uitgesproken in de huidige selectie en met enkele gerichte versterkingen wordt gestart met het vierde achtereenvolgende seizoen in de hoofdklasse. Voorzitter Jos Op ’t Eijnde, die op dit moment bij het WK voetbal in Brazilië vertoeft: “Wij willen een vervolg geven aan het voorbije seizoen, waarin onze talentvolle eigen jeugd succesvol de stap naar de hoofdmacht maakte. Aanvaller en A-junior Eloy Cox speelde zelfs het gehele seizoen in de basis. Ook komend seizoen sluiten opnieuw een viertal talenten van het 2e elftal en A1 aan bij de selectie van de hoofdmacht”, aldus Op ’t Eijnde vanuit Brazilië.

De selectie, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Harrie Thoma en assistent-trainer Dave Zafarin, telt drie nieuwe gezichten. Van EHC/Heuts komt middenvelder/aanvaller Remo Gielkens. De 34-jarige Gielkens verlaat na zes seizoenen buurman EHC/Heuts en keert terug op Sportpark Pronsebroek, waar hij in seizoen 2006/2007 en 2007/2008 ook al zijn kunsten vertoonde. Van Jong Roda JC komt de 21-jarige verdediger Dylan Zwartjes. De ex-aanvoerder van Jong Roda JC besloot in het lopende seizoen te stoppen na 12 jaar deel te hebben uitgemaakt van de jeugdopleiding van Roda JC. Tot slot zal middenvelder Tom Wellens (23), afkomstig van tweedeklasser VV Schaesberg, aansluiten bij de selectie van de hoofdmacht.

De volgende spelers nemen afscheid van Groene Ster en gaan hun geluk elders beproeven: Roy Goossens (Chevremont), Adnane Gharssalaoui (Heidebloem/Bovitec) en Mitch Vandegard (UOW’02). Wij wensen hun veel succes toe bij hun nieuwe club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *