Kampweekend 2014 geslaagd

De pupillen van Groene Ster kunnen terugkijken op een geslaagd kampeerweekend in Hunsel. In totaal hebben 62 D, E en F-pupillen genoten van een weekend vol spel, ontspanning en een hele hoop lol. De weergoden waren ons gunstig gestemd, de accommodatie was prima en de georganiseerde activiteiten werden goed ontvangen door de deelnemers. Hadden we die 1-5 overwinning op Spanje even mooi geregeld, zeg!!! Al met al dus een zeer geslaagd weekend.

Dit weekend was niet mogelijk zonder de inzet van ons jeugdkader en de evenementencommissie. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van dit weekend. Tevens op deze plaats een dankwoord aan de sponsoren die op verschillende manieren ons kampweekend financieel of door het beschikbaar stellen van bedrijfsinventaris gesteund hebben:
-Assurantiekantoor Franssen V.O.F.
-Peugeot Welling
-Koenders Multi Care

Bekijk deze LINK om naar het fotoalbum van het kampweekend te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *