E-mailadressen van leden noodzakelijk…

Verzending tuchtrechtelijke mededelingen aan leden van verenigingen…

Tot nu toe ontvangen onze leden per post en de vereniging digitaal het bericht van een tuchtrechtelijke mededeling. Met ingang van 1 augustus aanstaande in het nieuwe seizoen 2014-2015 ontvangt de vereniging de mededeling nog altijd digitaal via Sportlink Club, maar wordt het individuele lid niet meer per post maar per mail geïnformeerd. Als het e-mailadres ontbreekt, ontvangt alléén de vereniging de mededeling en de speler dus niet. Het is dus in het belang van de vereniging om de e-mailadressen van haar leden in Sportlink Club te registreren. Het in kaart hebben en registreren van de e-mailadressen van de leden heeft voor clubs veel bijkomende (communicatie)voordelen. Groene Ster gaat ook over andere (club)onderwerpen met de leden communiceren via e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *