Eerste en tweede elftal starten met voorbereiding op seizoen 2014-2015…

Aanstaande zondag 27 juli starten het eerste en tweede elftal met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 11.00 uur zal de nieuwe trainersstaf en nieuwe spelers worden voorgesteld door het bestuur en aansluitend zal de eerste training plaatsvinden voor beide teams. Na afloop zal er een samenzijn plaatsvinden in de kantine en zijn er broodjes voor de spelers en begeleiding van 1 en 2. Een ideale gelegenheid voor onze leden en supporters om kennis te maken met onze selectie. De kantine zal vanaf 10.00 uur geopend zijn.

Op dinsdag 29 juli staat om 19.30 uur de tweede training op het programma en donderdag 31 juli start het Kampioenschap van Heerlen met een thuiswedstrijd om 19.30 uur tegen Bekkerveld 1. Overige wedstrijden van dit kampioenschap zijn maandag 4 augustus uit naar Sporting Heerlen (19.30 uur) en donderdag 7 augustus (19.30 uur) thuis tegen EHC/Heuts. Tussendoor zal er op vrijdag 1 augustus nog een training plaatsvinden en op zondag 3 augustus speelt een combinatie van 1 en 2 thuis tegen derdeklasser VV Hellas 1 om 11.00 uur.

De staf van beide elftallen zal bestaan uit:
Groene Ster 1
Hoofdtrainer: Harrie Thoma.
Assistent-trainer: Dave Zafarin.
Keeperstrainer: Patrick Smits.
Elftalleiders: Karel Pelzer en Rob van Kesteren.
Medische begeleiding: Henk Goblet en Ben Wijkel.
Fysiotherapie: Daniël Habets.
Assistent-scheidsrechter: Hans Jacobs.
Wedstrijdcoördinator en opvang en begeleiding scheidsrechters bij thuiswedstrijden: Martin Mannheims.

Groene Ster 2
Hoofdtrainer: Lancho Ernste.
Assistent en begeleiding: Rainer Ruzicka, Luigi Pescarolo en Piet Gillissen.
Assistent-scheidsrechter: Vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *