Start training lagere elftallen…

Heerlerheide, 29 juli 2014

Beste leiders,

Binnenkort gaan we weer starten met de voorbereiding. We gaan dit jaar van start met 5 lagere elftallen, een damesteam en een 35+ team.

Trainingen
De trainingen zullen starten op donderdag 31 juli van 19.30 uur tot 21.00 uur. Net als vorig seizoen gaan de teams weer zelfstandig trainen. De leiders van de elftallen verzorgen zelf deze training. Dames starten met trainen op dinsdag 5 augustus. Veteranen starten met trainen op donderdag 7 augustus. Het 35 + team start met trainen op vrijdag 8 augustus.

Competitie en beker
De competitie start op zondag 14 september 2014. In de voorbereiding is het bekertoernooi voor de dames en lagere elftallen. Alle elftallen zijn hiervoor ingeschreven. Speeldata zijn zondag 24 augustus, zondag 31 augustus en zondag 7 september. Uitzondering is wederom het zesde, zij hebben mij verzocht om niet deel te nemen aan de beker. De tegenstanders en aanvangstijden staan reeds op de website.

Aanvangstijden
De aanvangstijden worden zoveel mogelijk uitgevoerd naar jullie wens. Mogelijk is het door de indeling van de KNVB niet altijd mogelijk om hieraan invulling te geven. Mocht dat het geval zijn, dan zal ik gaan rouleren. Kijk dus ook a.u.b. zelf regelmatig naar het wedstrijdprogramma op de site.

Verzoek
Willen jullie je eigen teamleden informeren over start training en programma competitie en beker. Dank je. Publicatie zal binnenkort ook op de site komen en middels een nieuwsbrief.

Teamindeling
Ik heb jullie 20 juli verzocht om de teamindeling te bekijken en eventuele aanvullingen/opmerkingen aan mij doormailen. Ook het verzoek om de mailadressen te controleren. Hier heb ik alleen van het 4e en 5e een reactie gekregen!

Veteranen
Jo, start trainingen veteranen is op donderdag 7 augustus. Wil je mij de namen van het veteranenteam als mede het programma doen toekomen?

Veteranen 35+
Roy, Rob start trainingen veteranen 35+ is op vrijdag 8 augustus. Wil je mij de namen van het veteranenteam als mede het programma doen toekomen?

Leidersoverleg
Ik wil weer een overleg met jullie leiders voor donderdag 12 september om 21.00 uur.

Tot slot
Ik wens jullie veel plezier en succes in het komend seizoen. Hopelijk een seizoen die voor alle teams sportieve succes kent en wellicht eentje met een kampioenschap! Het zou mooi zijn…

Met vriendelijke groet,

Richard Wijnands
Secretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *