Start trainingen Jeugd RKSV Groene Ster Jongens en Meisjes…

Groene Ster zal komend seizoen met A1, A2 (misschien ook nog A3), B1 B2, B3, B4, C1, C2, C3, D1, D2, D3, D4, D5, D6, E1, E2, E3, E4, E5, E6, E7, E8, F1, F2, F3, F4, F5, F6, F7, MF 1 en MF2 deelnemen aan de competitie. De meisjes nemen deel aan de competitie met MB, MC, MD, ME, MF en MMF.

De indelingen en het kader van de E (8 teams) en F en mini F teams (9 teams) zullen op een later moment verstrekt worden door coördinatoren. Wel willen wij nu alvast een oproep doen aan ouders, A en B spelers om zich beschikbaar te stellen als jeugdleider bij de E en F groep, want hier zijn nog een aantal vacatures.

De trainingen van de jongens starten op vrijdag 1 augustus voor A1 (19.30 uur) en op maandag 4 augustus voor de A2, B elftallen en C elftallen (18.00 uur C elftallen, 19.30 uur A en B elftallen). Op maandag 18 augustus starten de D elftallen (18.00 uur) en dinsdag 19 augustus E (18.30 uur) en F teams (17.30 uur).

De trainingen van de meisjes starten dinsdag 5 augustus MC en MB jeugd (18.00 uur-vanaf 19 augustus 19.30 uur). Op dinsdag 19 augustus meisjes MD, ME, MF en M mini F vanaf 17.30 uur. De spelers / speelsters zullen geïnformeerd worden via onze site en van de leden waar wij een e-mail adres van hebben via een persoonlijke e-mail (stuur je e-mail adres naar [email protected]).

Trainers die zelf wedstrijden organiseren dienen dit steeds te doen in overleg met coördinator, want hij beschikt over het actuele oefenprogramma en kan beoordelen of het wel of niet kan.

Wij wensen jullie allen nog gezonde en fijne vakantiedagen.

Jeugd coördinatoren en bestuur RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *