Groene Ster start voorbereiding met oefenzege

Groene Ster heeft de eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen winnend afgesloten. In het eerste pouleduel van het Heerlens Voetbalkampioenschap werd eersteklasser Bekkerveld met 3-2 verslagen. Ondanks dat er nog de nodige spelers ontbraken werd er in de eerste helft prima gecombineerd door de groen-witten en was de 2-0 ruststand in het voordeel van Groene Ster een logisch gevolg. Emil Miljkovic opende de score, waarna nieuwkomer Remo Gielkens de tweede treffer liet noteren. Via een door Joey Kreukniet verzilverde strafschop vlak na rust kwam Bekkerveld terug in de wedstrijd. Groene Ster zette de marge weer naar twee doelpunten verschil nadat Emil Miljkovic een assist van Remo Gielkens op waarde wist in te schatten. In de aansluitende fase liet de nieuwe hoofdtrainer Harrie Thoma een aantal jeugdige talenten invallen. Drie minuten voor het einde zorgde Bekkerveld wederom vanaf de stip via Thom Vluggen voor de 3-2 eindstand. Komende maandagavond 4 augustus 2014 staat het tweede pouleduel op het programma. Groene Ster gaat dan op bezoek bij tweedeklasser Sporting Heerlen (aanvang: 19.30 uur).

Bekijk foto’s Groene Ster – Bekkerveld (met dank aan John Kreukniet)

Lees verslag hoofdklasseBzondag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *