Groene Ster wint bij Sporting Heerlen: 0-4

Groene Ster heeft maandagavond ook het tweede oefenduel in het kader van het Heerlens Voetbalkampioenschap met een zege afgesloten door bij tweedeklasser Sporting Heerlen met 0-4 te winnen. Op het fraaie vernieuwde sportpark Grasbroek wist Groene Ster, ondanks het veelvuldige overwicht, slechts eenmaal het net te vinden in de eerste helft. Nadat eerst Roel Schirra nog op de buitenkant van de paal mikte, scoorde Remo Gielkens na een half uur met een rake kopbal de 0-1. Na de kantwisseling eenzelfde spelbeeld, waarbij meer treffers niet uit konden blijven. Op het uur werd de score binnen drie minuten uitgebreid naar 0-3. Eerst reageerde Roel Schirra attent op een voorzet van nieuweling Dylan Zwartjes. Even later rondde Remo Gielkens een assist van Maikel van Kesteren fraai af met een volley in het dak van het doel. Vijf minuten voor het eindsignaal zorgde invaller en nieuwste aanwinst Leroy Kabangu (afkomstig van Alemannia Aachen II) met een knappe kopbal voor de 0-4 eindstand. Komende donderdagavond zal de beslissing vallen wie zich mag plaatsen voor de finalewedstrijden. Groene Ster speelt dan op Sportpark Pronsebroek het laatste pouleduel tegen buurman EHC/Heuts (aanvang: 19.30 uur), dat vanavond op eigen veld onderuit ging tegen Bekkerveld (2-3).

Bekijk foto’s Sporting Heerlen – Groene Ster (met dank aan Lucho Carreno)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *