Dames van Heksenberg pakken prijzen tijdens 3e editie Ladies Night…

ladiesnight2Heksenberg wint Ladies Night en Veterinnentoernooi 2014
De derde editie van de Ladies Night (voor elftallen) is vrijdagavond gewonnen door de dames van Heksenberg. Zij wonnen in een spannende en boeiende finale (met 3-1 na strafschoppen) van Caesar nadat de wedstrijd in de reguliere speeltijd in 1-1 was geëindigd. Heksenberg (eerder winnaar in 2012) mag hierdoor tijdens de volgende editie de wisselbeker opnieuw verdedigen. In de strijd om de derde plaats won Abdissenbosch terecht met 1-0 van het verrassend sterk acterende jeugdige damesteam van Groene Ster. Femke Hamilton van Heksenberg werd na afloop uitgeroepen tot beste doelvrouw van het toernooi terwijl de prijs voor beste speelster unaniem naar Marijke Kuijs van Caesar ging. De andere deelnemers van de Ladies Night waren deze jaargang Passart-VKC, Geleen-Zuid (vervanger van Vaesrade dat op het laatste moment jammerlijk van deelname afzag), Olympia Schinveld, SVBrunssum, EHC/Heuts, NEC ’92, Langeberg, Hoensbroek en Weltania die na afloop een herinneringsbeker ontvingen.

 

Het zogenaamde veterinnentoernooi (voor zeventallen) dat dit jaar voor het eerst werd gehouden, was eveneens een prooi voor Heksenberg. Tweede werden de dames van Weltania voor Olympia Schinveld en RKDFC. Individuele prijzen waren er hier voor Sylvia Ernst van Olympia Schinveld (beste doelvrouw) en Miranda Valkenberg van Heksenberg (beste speelster).

In zijn slotwoord bedankte voorzitter Jos Op ’t Eijnde het organiserend comité, de inbreng van alle vrijwilligers en de deelnemende teams die zich van hun beste kant hebben laten zien. Ondanks enkele forse regenbuien tijdens het toernooi mogen organisatie en deelnemers opnieuw terugkijken op een geslaagd evenement dat mede door de inbreng van DJ Jan van Wijnen nog even werd voortgezet.

ladiesnight1

Marijke Kuijs van Caesar beste speelster Ladies Night 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *