Oud-jeugdleider Marcel Pellegrom overleden…

Marcel Pellegrom, in periode 2009 -2014 jeugdleider bij RKSV Groene Ster, is op 11 november op 58-jarige leeftijd overleden na een kortstondig ernstig ziekbed. Marcel is in 2009 gestart als jeugdleider bij Groene Ster E4 en is vervolgens jeugdleider geweest van D4, D2, C5, C6 en C4. Bij de start van het seizoen 2013-2014 is hij noodgedwongen gestopt wegens gezondheidsproblemen. Wij herinneren ons Marcel als plichtsgetrouwe jeugdleider die steeds klaar stond voor zijn jongens en altijd aanwezig was. De elftallen, waar ook zijn zoon Pelle steeds speelde, trainden en speelden altijd met veel enthousiasme.

Het bestuur en leden van Groene Ster wensen zijn partner Monique, zijn zoon Pelle (speler Groene Ster B4), Lars Wennekes (zoon van Monique en speler van Groene Ster C2), familie en naaste vrienden veel sterkte toe met dit enorme verlies. Groene Ster zal jullie steunen in deze moeilijke tijd. De jeugdteams Groene Ster B4 en C2 zullen de eerst komende wedstrijd met rouwbanden spelen en ter nagedachtenis aan Marcel voor de aftrap een minuut stilte houden. Conform de wens van Marcel zal de crematie aanstaande vrijdag in besloten kring plaatsvinden.

Namens bestuur en leden RKSV Groene Ster
Jos JJ Op ’t Eijnde, voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *