Groene Ster overwintert in districtsbeker

Door een minimale 1-0 zege op eersteklasser Heidebloem/Bovitec heeft Groene Ster de laatste zestien bereikt van de districtsbeker. In een niet al te beste wedstrijd tekende jubilaris Maikel van Kesteren, hij speelde zijn 250e duel voor de groen-witten, voor de enige treffer van de middag. Een fraaie voorzet van flankspeler Dwayne van Westering werd in de tweede helft door Van Kesteren bekwaam afgerond. In het restant kwam er geen verandering meer in de score in een duel waarin beide ploegen amper konden overtuigen. Groene Ster bekert verder en plaatst zich door een vrijlot in de volgende ronde (tussenronde) automatisch voor de vijfde ronde (achtste finales). In het nieuwe jaar zullen de overgebleven teams via een openbare loting aan elkaar worden gekoppeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *