Deelname HUUB VAN WERSCH MEMORIAL

Nadat de afgelopen twee jaar de eerste en tweede editie van de Huub van Wersch Memorial succesvol is verlopen met bijna 70 deelnemers, staat dit jaar op ZATERDAG 3 JANUARI 2015 de derde editie op het programma, zoals eerder dit seizoen al aangeven op onze website en in onze nieuwsbrief die jullie per mail ontvangen. Deelname aan het onderlinge gemengde minivoetbal toernooi wordt verwacht van spelers van alle seniorenelftallen 1 t/m 7, de veteranen, dames en A1 en A2 Jeugd. Deelnemers dienen zaterdag 3 januari 2014 om 13.00 uur in de kantine aanwezig te zijn en dienen zelf sportkleding bij zich te hebben. De deelnemende ploegen aan het inmiddels traditionele toernooi strijden voor de Huub van Wersch Memorial die een vaste plek heeft in onze kantine. Een perfect eerbetoon aan onze veel te vroeg overleden penningmeester, die zelf ook jarenlang elftalleider was van ons 4e elftal. De wisseltrofee is beschikbaar gesteld door Sieben BV, Bouw & Afbouwmaterialen, het bedrijf waar Huub van Wersch ruim een kwart eeuw werkzaam was.

Afgelopen jaar waren er bijna 70 deelnemers die werden ingedeeld in tien teams die in twee poules van vijf teams een halve competitie afwerkten. Het winnende team bestond uit Maikel van Kesteren (1e), Maikel Tijlkowski (6e), René Ritzen (2e), Michel Hermans (4e), Vincent van de Bosch (A2), Marcel Luijten (veteranen), Abdelbar Oubari (A2) en Hicham Sabri (B1). De organisatie is in handen van de activiteitencommissie en het bestuur. Voor de deelnemers zal er soep en broodjes beschikbaar zijn. De scheidsrechtercommissie zal zorgdragen voor scheidsrechters. De teams zullen middels een gewogen openbare loting worden samengesteld.

Namens het bestuur doe ik als voorzitter een persoonlijk beroep op jullie om met zijn allen dit jaar deel te nemen aan dit toernooi, een uniek moment om de onderlinge band tussen onze leden te verstevigen. Het verzoek is dan ook aan jullie om voldoende spelers/speelsters binnen je team warm te maken om deel te nemen en de lijst met namen zo spoedig mogelijk (uiterlijk zaterdag 27 december) per mail te retourneren aan [email protected].

Namens het bestuur en activiteitencommissie wensen wij jullie allen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2015!

Jos JJ Op ’t Eijnde
Voorzitter RKSV Groene Ster
06-10017082

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *