1 januari 2015, Lancering nieuwe website

Het oude vertrouwde gezicht van Groenester.nl zal na bijna 15 jaar verdwijnen en wordt vervangen door een website nieuwe style. 1 januari 2015 is het dan zover de nieuwe website van Groene Ster wordt dan gelanceerd. De afgelopen maanden hebben de webmasters Henk van Odenhoven, Paul Kroes samen met Marc van Wersch, Richard Wijnands en Michael Wijnands hard gewerkt om een nieuwe moderne website te bouwen. Na veel uren van verbouwen en vergaderen is eindelijk het resultaat daar. Kom allen kijken naar de lancering van de nieuwe website. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal de voorzitter de website feestelijke heropenen. De receptie vindt plaats bij Groene Ster op 1 januari 2015 om 16.00 uur.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *