Vrijwilligers Groene Ster bouwen nieuwe website

Na ruim 14 jaar neemt Groene Ster op 1 januari 2015 afscheid van de huidige website. Al die jaren een fantastische site die in 2000 het levenslicht zag. Een initiatief van oud-voorzitter John Vrolings en gebouwd door oud-eerste elftalspeler Patrice Verdonk. Al die tijd waren Henk van Odenhoven, Paul Kroes en in de beginjaren Leo Derwall de webbeheerders, een uniek gegeven dat vrijwilligers Henk en Paul al die tijd onafgebroken dagelijks in de weer zijn geweest als beheerders van onze site. De huidige site voldeed echter technisch niet meer aan de eisen van deze tijd en was beperkt in verdere uitbreidingsmogelijkheden. Vandaar de noodzaak om een nieuwe site te bouwen.

Op initiatief van Richard Wijnands en zijn zoon Michael (de bouwer van de site) zijn de webbeheerders Henk van Odenhoven en Paul Kroes en bestuurslid Marc van Wersch aan de slag gegaan en hebben in enkele maanden onze nieuwe site gerealiseerd. Deze vijf vrijwilligers hebben in enkele maanden vele uren hieraan gewerkt (tussen de 150 en 200 uur). Het resultaat mag er dan ook zijn. Een moderne site met aandacht voor alle belangrijke onderdelen binnen onze vereniging.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie op donderdag 1 januari 2015 zal omstreeks 18.30 uur de nieuwe site gelanceerd worden op het grote beeldscherm. Een uniek stuk werk is dan geleverd door deze mannen.

Onze complimenten en dank namens bestuur en leden aan bouwer Michael Wijnands, de webmasters Henk van Odenhoven en Paul Kroes en de bestuursleden Richard Wijnands en Marc van Wersch.


website

4 reacties

op “Vrijwilligers Groene Ster bouwen nieuwe website
4 reacties op “Vrijwilligers Groene Ster bouwen nieuwe website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *