Emil Miljkovic kiest voor Belgisch avontuur

Groene Ster-aanvaller Emil Miljkovic vertrekt per direct bij de Heerlense hoofdklasser Groene Ster. De Bosnische spits kiest voor een Belgisch avontuur en gaat uitkomen voor KFC De Kempen uit Tielen (regio Antwerpen) dat uitkomt in eerste provinciale afdeling, het vijfde niveau in België. Miljkovic was bezig aan zijn tweede seizoen bij Groene Ster en scoorde dit seizoen 7 doelpunten. Nadat Groene Ster eerder al aanvaller Roel Schirra na een operatie aan de kruisbanden voor de rest van het seizoen zag wegvallen, verliest de ploeg van trainer Harrie Thoma in korte tijd de tweede aanvaller door het vertrek van Emil Miljkovic.


GS-TOP1

Een reactie

op “Emil Miljkovic kiest voor Belgisch avontuur
Een reactie op “Emil Miljkovic kiest voor Belgisch avontuur
  1. Vogens het eeuwenoude gezegde:

    Iemand die persé wil vetrekken, moet je niet tegenhouden !!, want met tegenzin naar je werk en of hobby gaan, daar heeft uiteindelijk niemand wat aan. Toch !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *