Derde editie Huub van Wersch Memorial opnieuw een succes

De derde editie van de Huub van Wersch Memorial ter nagedachtenis van oud penningmeester Huub van Wersch is opnieuw een succes geworden. Ondanks de slechte weersomstandigheden namen maar liefst 80 leden deel aan dit toernooi, zij kwamen uit in 10 teams in 2 poules. Na een spannende finale werd het team Beersdal winnaar na het nemen van strafschoppen. Een finale waarin Bart en Marc van Wersch beiden vertegenwoordigd waren. Het was doelman Marc die als winnaar uit de bus kwam. Ook vader en zoon Sabri stonden tegenover elkaar in de finale. Zoon Samy klopte vader Ali. Met grote trots mocht aanvoerder Maud Janssen dan ook de Huub van Wersch wisselbeker in ontvangst nemen uit handen van voorzitter Jos Op โ€™t Eijnde. Ook is een compliment op zijn plaats aan alle meisjes/vrouwen die hebben deelgenomen.

Het winnende team bestond uit: Radwan Ayadi, Brian Vroomen, Jesse Crombaghs, Samy Sabri, Marc van Wersch, Eloy Cox, Maud Janssen (C) en Roger Verhoeven.

Een woord van dank aan activiteitencommissie, scheidsrechters en overige vrijwilligers die dit toernooi perfect organiseerde.


HvW-Memorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *