Prins Stef I (Hazen) prins van CV De Bokkeriejesj

Op zondag 4 januari is prins Stef I (Hazen) uitgeroepen tot prins van Groeët Ghen Heij. Prins Stef I is 25 jaar en opgegroeid op de Ganzeweide en de Rennemigstraat. Stef is net zoals zijn vader Paul en zus Martine Hazen lid van RKSV Groene Ster. Vanaf de F-jeugd heeft Stef het groen-wit van Groene Ster gedragen, waar hij in 2000 ook de Prinsenscepter heeft mogen zwaaien over de jeugdafdeling. In zijn latere jaren heeft hij op het voetbalveld ook uitstapjes gemaakt naar EHC en Heksenberg, maar is daarnaast ook steeds lid gebleven van Groene Ster. Momenteel slaat hij graag in de weekenden een balletje op de golfbaan en maakt hij deel uit van het 1e rugbyteam van The Elephants Eindhoven. Ook is Stef al 15 jaar lid van de Koninklijke schutterij St. Sebastiaan van Heerlerheide. Bestuur en leden van RKSV Groene Ster feliciteren Stef, zijn vriendin Susanne en zijn familie en wensen hun een fantastisch carnavalsseizoen toe.

De receptie van Prins Stef I zal plaatsvinden aanstaande vrijdag 9 januari van 19.11 uur t/m 23.11 uur in het Corneliushuis te Heerlerheide.


prins-stef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *