Groene Ster winnaar eigen wintertoernooi

Ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft behaalde Groene Ster op het eigen wintertoernooi als enige ploeg uit twee wedstrijden de volle winst. Heidebloem/Bovitec en Chevremont behaalde ieder een overwinning en een nederlaag. Minor verloor beide wedstrijden.

Op de eerste speeldag (vrijdag 9 januari) startte Groene Ster (6-4 winst op Heidebloem) en Chevremont (3-1 winst op Minor) het Groene Ster wintertoernooi met de volle winst. Gastheer Groene Ster kwam tegen Heidebloem op een geflatteerde 4-0 voorsprong na een 3-0 ruststand. Doelpunten voor hoofdklasser Groene Ster werden gescoord door Diego Jongen, Roy Bejas, Nikolay Nikolaev, Dwayne van Westering, Eloy Cox en Kenny Tokaya. Voor eersteklasser Heidebloem scoorde Ricardo Geurts uit een directe vrije trap, Adnane Gharssalaoui, Bas Koolen en Roy de Vos. Tweedeklasser Chevremont won na een 3-0 ruststand met 3-1 van eersteklasser Minor. De doelpunten werden gescoord door Roy Goossens, Rodney Klinkenberg en Lars Wolters. Voor Minor scoorde Timo van Gilst.

In het vervolg wist Groene Ster op zondagmorgen Minor te verslaan door een rake treffer van Remo Gielkens. ’s Middags versloeg Heidebloem tweedeklasser Chevremont met 2-0 nadat Khalid Ait Salah en Ricardo Geurts in beide helften doel troffen. Voor alle deelnemende ploegen vormde het wintertoernooi van Groene Ster een perfecte voorbereiding op de tweede competitiehelft die op zondag 25 januari van start gaat. Daarnaast grepen Minor en Heidebloem beide wedstrijden aan om mogelijke Belgische nieuwkomers te testen. Bij Groene Ster speelde de 23-jarige Ramazan Koc mee, afkomstig van FC Inden/Altdorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *