Groene Ster hervat competitie in Uden

Komende zondag wordt de competitie weer hervat in de hoofdklasse B als Groene Ster op bezoek gaat bij UDI’19 in Uden. Met een wedstrijdpunt meer staan de Udenaren net een plekje boven Groene Ster in de rangschikking. Een belangrijk subtopduel tussen de nummers 5 en 6 van de ranglijst, waarbij de winnaar het vizier naar boven mag afstellen. Na de sensationele slotwedstrijd van 2014 tegen DOSKO (3-2 winst) en de drie gewonnen winterse oefenwedstrijden zal Groene Ster zondag de draad weer moeten oppakken in competitieverband. Een sportieve uitdaging voor de ploeg van Harrie Thoma. Als er eenzelfde puntenaantal wordt behaald als in de eerste seizoenshelft ligt een mooie eindklassering in het verschiet. Het eerste duel tussen Groene Ster en UDI’19 eindigde voor Groene Ster in mineur. In een wedstrijd waar beduidend meer in had gezeten, ging UDI’19 middels een ‘lucky goal’ er met de winst vandoor. Met name in de tweede helft had Groene Ster op basis van het vertoonde spel recht op een andere uitslag. Zondagmiddag zullen we er achter komen welke ploeg het beste uit de korte winterpauze is gekomen.

Voorbeschouwing Kliksport: Hofmeijer beseft belang van eerste wedstrijden

Zondag 25 januari 2015
UDI’19/Beter Bed – Groene Ster
Locatie: Sportpark Parkzicht

Scheidsrechter: N.H.H.J. Tunnissen
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.45 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *