RKSV Groene Ster in Top 200 van Nederland

Met gepaste trots presenteren wij dat RKSV Groene Ster in de Top 200 van hoogst spelende amateurclubs in Nederland staat. Groene Ster staat op plaats 106. In de top 200 staan slechts 9 Limburgse verenigingen. Het vakblad De Voetbaltrainer heeft gekeken naar het competitieniveau van acht jeugdteams (A1-A2-B1-B2-C1-C2-D1-D2) en het eerste team. Criteria hiervoor zijn competitieniveau jeugdselecties en eerste team. De puntenverdeling staat in het schema hieronder. Bij gelijke rangschikking in punten wordt de rangvolgorde bepaald door respectievelijk: niveau A1, niveau B1, niveau C1, niveau D1. Op basis van deze puntenverdeling heeft De Voetbaltrainer de definitieve Top 200 samengesteld. Bekijk onderaan deze pagina de complete top 200.


Top200-telling

Top-200-amateurclubs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *