Melvin Vink uitgeroepen als nieuwe prins van Groene Ster

Groene Ster heeft op volwaardige wijze de aftrap verricht voor de start van carnaval op Heerlerheide. De spreekstalmeesters Wiel Smits en Patrick Vroomen riepen in het bijzijn van de Heerlerheidse carnavalsverenigingen CV De Bokkeriejesj en DG De Geête tijdens een gezellige carnavalsavond Melvin Vink uit tot Prins Melvin I. Hij is de opvolger van Jean-Paul le Noble, die bij zijn aftreden toetrad tot het gilde van oud-prinsen. De 23-jarige Melvin Vink is binnen Groene Ster als kaderlid actief bij het meisjesvoetbal en lid van de scheidsrechtercommissie. Daarnaast is Melvin ook lid van de dartsvereniging De Greenflights. Als KNVB-scheidsrechter is de ambitieuze Vink actief op hoog amateurniveau in de hoofdklasse. De avond werd verrassend opgeluisterd met sfeer makende optredens van Ummer Der Letste en Voll Stimmung met Andy Sluijmers. Jongens enorm bedankt hiervoor. Zondag 15 februari zal vanaf 16.11 uur bij Groene Ster de carnavalsfestiviteiten een vervolg krijgen met het uitroepen van de jeugdprins.


MelvinI-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *