Justin Moone jeugdprins Groene Ster

Justin Moone is zondagmiddag in de kantine uitgeroepen als jeugdprins 2015 van Groene Ster. Justin I is al bijna zes jaar lid van Groene Ster en speelt in Groene Ster E3, het team van de trainers Joost en Glenn Baggen. In het bijzijn van zijn ouders Frank en Joyce, de familie waaronder oma Truus Aretz (jarenlang een trouwe vrijwilligster van onze vereniging), medespelers met hun ouders en de trouwe bezoekers van het Jeugdcarnaval werd Justin uitgeroepen als opvolger van prins Mika I (Mika Snijders). Justin werd gedecoreerd door de aanwezige Groene Ster prins Melvin I (Melvin Vink) en de aanwezige carnavalsverenigingen De Bokkeriejesj en De Jong Böck.


Jeugdprins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *