Veteranen teams beginnen aan tweede seizoenshelft

De veteranen hebben het programma voor de tweede competitiehelft rond. Aanstaande zaterdag 21 februari spelen de veteranen hun eerste thuiswedstrijd op Sportpark Pronsebroek tegen Sporting Heerlen (aanvang: 17.30 uur). Voor het volledige programma bekijk de pagina van de Veteranen.

Voor het veteranen 35+ team (7×7) is in de voorjaarsreeks weer een competitie-opzet gemaakt door de KNVB. In een poule met vijf teams worden er op vijf verschillende wedstrijddata (vrijdagavond) per speelronde 10 wedstrijden (1×15 minuten) afgewerkt op een complex. De eerste wedstrijdenronde staat geprogrammeerd voor vrijdag 27 februari 2015 op de velden van VV Walram. Voor meer info bekijk de pagina van de Veteranen 35+.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *