Groene Ster in Veghel op zoek naar eerherstel

Na het voorbije carnavalsreces wordt komende zondag de competitie weer hervat in de hoofdklasse B. Voor Groene Ster wacht wederom een uitduel als op bezoek wordt gegaan bij Blauw Geel’38 in Veghel. De Veghelaren boekten uit de eerste twee duels na de winterstop de volle buit en staan in de slipstream van de koplopers Dongen en Gemert. De ploeg van Erwin van Breugel, momenteel ook interim-trainer van eerstedivisionist RKC Waalwijk, is dit seizoen op eigen veld nog ongeslagen en morste alleen met een 1-1 gelijkspel tegen OSS’20. Voor Groene Ster staat zondag derhalve opnieuw een pittig, maar bovenal uitdagend karwei op het programma. Na de identieke nederlagen tegen de hoogvliegers Gemert en Dongen zal Groene Ster in Veghel op zoek moeten gaan naar de eerste wedstrijdpunten van 2015. Dat zal moeten gebeuren zonder Merijn de Haan en Dylan Zwartjes, die beiden geschorst zijn na de kaartenregen in Dongen. In het eerdere duel van dit seizoen hielden Groene Ster en Blauw Geel’38 gelijke tred met elkaar en was de 1-1 einduitslag een terechte. Op bezoek in Veghel is Groene Ster de laatste drie seizoenen steeds goed voor de dag gekomen. Na de 1-2 winst in seizoen 2011-2012 en het 1-1 gelijkspel in seizoen 2012-2013 volgde afgelopen seizoen wederom een verdienstelijke remise (0-0).

Geef u op voor de busreis naar Veghel!

Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.45 uur vanaf Sportpark Pronsebroek naar Veghel. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 22 februari 2015
Blauw Geel’38/JUMBO – Groene Ster
Locatie: Prins Willem Alexander Sportpark 

Scheidsrechter: R.C.P. van der Werff
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.45 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *