Groene Ster – Deurne: start 3e periode

Aanstaande zondag speelt Groene Ster op eigen veld het eerste duel in de derde periode tegen SV Deurne. Tegenstander Deurne wist in de eerste drie wedstrijden na de winterstop de volle buit te pakken, waarmee meer punten werden verzameld dan in de hele eerste seizoenshelft. Zeges op AWC, UDI’19 en Dongen hebben de ploeg wat meer lucht verschaft in de gevarenzone. Na de drie nederlagen tegen de complete top 3 van de hoofdklasse B zal Groene Ster er zondag op gebrand zijn om voor eigen publiek wat recht te zetten. De ranglijst is inmiddels wat in elkaar geschoven en met een kloof van zes punten tussen beide ploegen kan bij een goed resultaat de Deurnese aanval worden afgeslagen. In het eerdere uitduel besliste Groene Ster in de tweede helft het onderlinge treffen (0-3), wat destijds de eerste uitzege van de competitie betekende. Zondagmiddag zal Groene Ster er alles aan gelegen zijn om de eerste driepunter van 2015 te begroeten. Al met al een interessante en belangrijke krachtmeting op Sportpark Pronsebroek. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om Groene Ster zondag langs de lijn te vergezellen. Aftrap: 14.30 uur.


Wedstrijdbal

De wedstrijdbal is aanstaande zondag geschonken door de heer Marcel van Eeghem, erelid en supporter van ons eerste elftal.


Pupil van de weekPupil1415-9

Zondag 1 maart 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Deurne 1 Justin Scholtissen van Groene Ster E2 pupil van de week. Justin is 10 jaar en speelt in Groene Ster E2 rechts op het middenveld. Zijn trainers zijn Aziz Khai en Kuo Wei Lou. Justin zit in groep 7 van Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Voorspelling van Justin: Groene Ster – Deurne 3-2. Team van de week is Groene Ster E2, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

 

 


sponsor VAN DE WEEK

Easymatch

Zondag 1 maart 2015
Groene Ster – SV Deurne
Locatie: Sportpark Pronsebroek
Scheidsrechter: K. Puts
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *