Reinhard Schiffer overleden

Reinhard Schiffer, Groene Ster supporter van het eerste uur en vader van oud eerste elftalspeler Engelbert (Berti) Schiffer, schoonvader van onze leider/clubscheidsrechter Luigi Pescarolo en opa van B-speler Enzo Pescarolo is op 69-jarige leeftijd toch nog onverwacht overleden. Ondanks zijn ziekte bezocht hij trouw, als zijn gezondheid het toeliet, de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Bestuur en leden van Groene Ster wensen zijn echtgenote Lia, zijn dochter Nicole, zijn zoon Engelbert (Berti), schoonzoon Luigi, zijn kleinkinderen Enzo en Luca en familie veel sterkte toe dit grote verlies te dragen.

De crematie zal plaatsvinden op woensdag 4 maart om 12.45 uur in het crematorium in Heerlen, Imstenraderweg 10. Bijeenkomst in voornoemd crematorium alwaar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.

Correspondentieadres: Gravenstraat 105, 6413 ER Heerlen.


annonce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *